Možná přijde i JXD

Rozmilí přátelé – Patrik Linhart

Posted in Aby jste se... by moznaprijdeijxd on 4 dubna, 2011

i nepřátelé vkusné duchovní zábavy!
Zveme Vás na autorské čtení do Zahradního domu (ex-sídlo Severočeské filharmonie, ex-Kasino 777, je to vedle zámecké jízdárny) v TEPLICÍCH. Dýchánek začíná v sobotu 9. dubna v 19.00.
Vystoupí MN2 Svatava Antošová, oprámový rybář Martin David, mé magické já Patrik Linhart, hrabě Radim von Neuvirt a děti.
Vstup volný, kojení dětí zapovězeno, kouření doporučeno.
Moc moc se na Vás těší Vaše Vědecké studio Stará milenka, Dekadent Geniální a Dutroux Family Frost.

19 komentářů

Subscribe to comments with RSS.

  1. moznaprijdeijxd said, on 4 dubna, 2011 at 13:01

    😆

  2. palosino123 said, on 4 dubna, 2011 at 16:41

    No dobře, ale kdo hraje proti komu?

    • moznaprijdeijxd said, on 4 dubna, 2011 at 17:06

      :)))) Dobrá votázka, ale vždycky vyhrajou tupější, bo jich je drtivá většina!

  3. Viva said, on 4 dubna, 2011 at 23:04

    Pokud to někdo včas přečtete, pusťte si ČT1 – Bobby mcFerrin v Obecním domě. Zrovna začíná 🙂

  4. moznaprijdeijxd said, on 5 dubna, 2011 at 07:30

    😯 Tohle je nejpokrokovější perla v tlupě, kde se beztrestně rozkrádají miliardy třeba zrovna ve zdravotnictví, a měl ji nalézt ministr Heger:“Zachraňování těžce nedonošených dětí je moc drahé. Omezme je!“ Jeden by řekl, že podle podobného návodu, v případě průchodnosti, se dočkáme i mnohem nebezpečnějších šíleností, jenom aby zdroje zůstaly pro mocné a případně bylo i na drobky od bohatého stolu pro nátlakové skupiny státních zaměstnanců. Podle podobného návodu především a na prvním místě bychom měli omezit 😛 nejdražší podvodníky a zloděje zaměřené na peníze daňových poplatníků, abychom se možná jednou opět stali civilizovanou společností, kde milosrdnost vyvažuje chamtivost i mocichtivost alespoň částečně!

    • palosino123 said, on 5 dubna, 2011 at 17:59

      Papír, anonymní úředník a politik toho snesou hodně-nejlépe na bedra většiny.

      • moznaprijdeijxd said, on 5 dubna, 2011 at 19:00

        😯 Jeden jenom žasne, milej Palosino, když si tenhle detail zařadí do kontextu jinejch zvráceností současnýho dění, co všechno běžnej ovčan unese, kam se sere nějakej Chuck Norris.

        • palosino123 said, on 5 dubna, 2011 at 19:14

          Prozatím 0:0 a hezký hokej.

          • moznaprijdeijxd said, on 5 dubna, 2011 at 19:19

            😛 Ba, ba, úžasný… A kdo vede?

            • palosino123 said, on 5 dubna, 2011 at 19:51

              Václav, Vaklaf Buffalo Sabres.

              • palosino123 said, on 5 dubna, 2011 at 19:53

                Paní Mimoza nebude nadšená.

                • moznaprijdeijxd said, on 5 dubna, 2011 at 20:39

                  😛 Tak to netuším, ale podle psanýho mě evidentně pokládáte za hotentota na rozdíl od Yardy Pichlíka, kterej mě občas uvádí jako lesního muže, teda zrovna inženýr taky nejsem, poněvadž mi přijdou jako děsní suchaři bez vtipu a nasral jsem tatínka až do konce života s tím, že jsem se mezi ně nezařadil, ale určitě bych se mezi nima unudil k smrti, i když mi přijdou velmi často k popukání horlivou snahou o uchopení lidskejch duší. Je to stejně marný jako podstrkovat etylvanilin za exotickou rostlinku… 😆 A jsem móóóc zvědavej, jestli ještě kejhaj potrefený husy, aby tady byla zase jednou proletářská prdel!

                  • palosino123 said, on 5 dubna, 2011 at 21:25

                    Já chci říct jen to, že Třinec porazil Vítkovice. Jsem slabej diskutér, tak to nevytrhnu. Hokej jsem zazdil plackou a rizotem, vzápětí sport vyvážil publicistikou HydePark v TV. Tam byl takovej cyp, že to bralo dech. PanoMarioČenstochwska! Du si umýt ohanbí, uvařím čaj a jdu spát.

                    • moznaprijdeijxd said, on 6 dubna, 2011 at 05:47

                      😉 Víte, milej Palosino, na starý kolena je pro mne nejsmutnější fakt, že mi slovo člověk zní dost pochmurně. Připomíná mi to situaci z dětství v hluboký totalitě, kdy jsem četl povídku se zmínkou o prodeji pitný vody v lahvi. Tehdy to pro mne bylo naprosto nepředstavitelný… Televize taky byla ještě v plenkách a lidi si pečlivěji vybírali pořady, kdo by se kvůli kdejaký píčovině tahal se židlí k těm 😛 nejpokrokovějším nešťastníkům, co ji tehdy vlastnili.

                • Mimoza said, on 6 dubna, 2011 at 07:24

                  Paní Mimoza…. 😆 mě omejou. 😆

                  Na hokej se nedívám a na naší ligu už vůbec ne (snad na finálové zápasy MS, postoupíme-li). Kdybych měla sportovní kanál, mrkla bych raděj na NBA, než NHL. Tak pospávám u Branek bodů na ČT1, nebo sjedu titulky zpráv na Seznamu ať jsem v obraze a vymalováno. Mluvit o nějakém nadšení…. no, hokej je mi celkem volný.
                  Stejně dostanete na prdel, jen co přijedete hevaj, Třinečáci. 🙂

                  Palosino, konečně se mi podařilo tak na šedesátý pokus spustit na Hujdě Hyde-park s doktorem Koukolíkem.
                  Všiml jste si, že mluví úplně jinak, než kdysi v televizních pětiminutovkách Hádala se duše s tělem? Jeho dikce bývala otřesná a rozčilující. Mlel strašně jednotvárně a na konci vět vůbec neklesal hlasem, ale v tom Hyde parku mluvil jako vyměněný. Nebetyčný rozdíl a pak, že starýho psa novým kouskům nenaučíš. Já ho miluju od doby, co jsem v knihovně objevila jeho překlady článků z Nature.
                  Furt hledíte na Animal Planet a Discovery apd. to by se Vám mohlo líbit. Zkuste si vypůjčit
                  Mravenec a vesmír
                  Lenochod a vesmír
                  Sova a vesmír
                  Šimpanz a vesmír

                  • palosino123 said, on 6 dubna, 2011 at 09:41

                    Já mám dneska nějak vyschlý mozek, duševně si přijdu ne úplně po kupě To jsem si nevšiml, ale je to tak. Já viděl některé jeho promluvy o, kterých píšete, a on opravdu mluví jako by zatloukal hřebík po hřebíčku. Mě se docela nelíbil v jakýchsi rozpravách s M. Uhdem + pokud si dobře pamatuji, i s nějakým hostem, kdy sice brilantně-inteligentně, ale hlava nehlava, utloukal argumenty tazatele.
                    Co se týká hokeje, asi o tom napíšu kratší příspěvek. Hra třineckých mě příjemně překvapila. Stylem a hlavně souhrou mi trochu připomínali Detroit RedWings. Jen můžu prognózovat, že jeden zápas ve Vítkovicích pustí domácím, aby mohli titul slavit doma.

                    • moznaprijdeijxd said, on 6 dubna, 2011 at 10:09

                      😆 Jasan, milej Palosino, to bude mít modrej dědek radost, pokud zavítá.

                    • palosino123 said, on 6 dubna, 2011 at 10:49

                      Sice nevím z čeho. Asi to tady čte více lidí, než píše. Já ty stránky „občerstvuju“, ale zas ne tolik, jak narůstá statistika přístupů nebo co je to. Já včera intenzivně vzpomínal, jaké to bylo zhruba před 40 léty a v sobotu asi o tom něco napíšu.

                    • moznaprijdeijxd said, on 6 dubna, 2011 at 12:12

                      :)))) Tak jo, z mýho pohledu to stálo za hovno stejně jako dneska, ale tehdy jsem měl svoje 😆 skvělý představy, na rozdíl od 😥 dnešních zkušeností. Asi je to v 🙄 mentalitě našich lidí, že si hloupě upírají šanci, je to mnohem pohodlnější a zdánlivě bez rizika, ale jinak to je furt k poblití.
                      Ohledně letošní návštěvnosti blogu: průměrně to je necelejch pět set přístupů denně. Žádná sláva, ale zas se tu tak hloupě nežvaní jako dřív a případný střety už tolik nehrozí. 🙄 Je to tady stejná nuda jako na drtivý většině blogů.


Napsat komentář